Intex - Úszó kosárlabda játék

Intex - Úszó kosárlabda játék
Kisebb méretű, felfújható úszó kosárlabda gyűrű labdával és hálóval. A kosárlabda gyűrűbe a kis labdát lehet akár a medence közepén is dobálni, így gyakorolni tudjátok a célba dobást, a medencében nagyokat ugorva a zsákolást is megpróbálhatod! Az úszó kosárlabda gyűrű labdával biztonsági szeleppel rendelkezik, a készletben egy javító folt is helyet kapott.
Felfújt méretek: 67 x 55 cm.
A termék színe eltérhet a képen láthatótól! A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
Az "Intex - Úszó kosárlabda játék" nevű játék gyártója az Intex, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Intex
74323
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Intex - Úszó kosárlabda játék

Intex - Úszó kosárlabda játék

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.