IQ Booster - Tetrace Star logikai játék

Az IQ Booster - Tetrace Star logikai játék még magasabbra teszi a lécet! Az eddigi IQ Booster játékcsaládhoz képest már-már szinte hihetetlen, hogy 165 888 lehetséges kockakombinációt és ezzel együtt kihívást kínál! A gyerekek és felnőttek egyaránt fejleszthetik magukat ezzel a logikai játékkal!
Akár könnyebb, akár nehezebb kihívásról van szó, mindegyikben az ellenféllel kell megküzdeni, ez pedig nem más mint az idő. Ki fogja gyorsabban kitölteni a táblát a színes alakzatokkal?
A játék egy verseny! A lényeg, hogy megpróbáljuk az összes színes alakzatot úgy elhelyezni a szabad helyekre, hogy azok az üres helyeket betakarják. Itt kezdődik a gondolkodás is, hogy hogyan lehet összeforgatni ezeket a legoptimálisabban. Hajrá!
Az "IQ Booster - Tetrace Star logikai játék" nevű játék gyártója az IQ Booster, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
IQ Booster
7 éves kor fölött
1-3 nap
76111
8 990 Ft
Az "IQ Booster - Tetrace Star logikai játék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 27-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 27-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

IQ Booster - Tetrace Star logikai játék

IQ Booster - Tetrace Star logikai játék

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.