2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Irány Lengevár! társasjáték

Irány Lengevár! társasjáték
4 590 Ft
+92 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81825
Veszélyben a Nádtenger! Azonnal értesíteni kell Sulyom ki¬rályt! Vidd a hírt mielőbb Lengevárba, de vigyázz: könnyen visszacsúszol a nádlevelek közt, ha rossz helyre lépsz!
Kalandozz együtt a Lengemesék szereplőivel! A nádas lakói segítik vagy akadályozzák az utad. Ha pedig még több izgalomra vágysz, az akciókártyák¬kal igazi taktikussá válhatsz, aki képes megfordítani a játék állását. Berg Judit mesevilágát Takács Viktória rajzai keltik életre.
A Keller&Mayer márkájú "Irány Lengevár! társasjáték" nevű játékot főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Keller&Mayer

Irány Lengevár! társasjáték

Irány Lengevár! társasjáték

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.