Italeri - F-16C/D Night Falcon repülőgép makett, 1:72

1:72 méretarányú F-16C/D Night Falcon repülőgép makett. Az Egyesült Államok több funkciós harci repülőgépe. Az F-16 negyedik generációs, egy hajtóműves vadászbombázó repülőgép, amelyet az USA-ban a General Dynamics fejlesztett ki, jelenleg a cégegyesülések után a Lockheed Martin gyártja. Eredetileg könnyű nappali vadászgépnek tervezték, azonban a mikroelektronika fejlődése folyamatosan tette lehetővé egyre fejlettebb fegyverek és berendezések integrációját, így napjainkban szinte minden fegyverfajtát bevethet, napszaktól és időjárástól függetlenül. Kategóriájának legsikeresebb repülőgépe, a legyártott gépek darabszáma a jelenlegi megrendelésekkel együtt eléri a 4300 darabot. Az F-16 kiváló légi harc-képességekkel rendelkezik, ami a repülőgép aerodinamikai tulajdonságai, kedvező tolóerő- tömeg aránya, alkalmazott fegyverrendszerei, az elektronikus kormányvezérlő rendszer (fly-by-wire) mellett főképp az olyan, a pilótafülkét érintő újításoknak köszönhető, mint a pilóta kilátását semmilyen irányban nem akadályozó buborék kialakítású kabintető, az oldalra helyezett botkormányt helyettesítő joystick.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.
Az "Italeri - F-16C/D Night Falcon repülőgép makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75726
4 990 Ft
Az "Italeri - F-16C/D Night Falcon repülőgép makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. augusztus 17-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. augusztus 17-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri - F-16C/D Night Falcon repülőgép makett, 1:72

Italeri - F-16C/D Night Falcon repülőgép makett, 1:72

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.