Italeri - F-51D Mustang repülőgép makett, 1:72

Italeri - F-51D Mustang repülőgép makett, 1:72
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
12 éves kor fölött
75212
1:72 méretarányú F-51D Mustang repülő makett. A méltán híres II. világháborús amerikai vadászgépet készíthetjük el készletből. A gép jól teljesített a háborúban és végig szolgálatban állt. Teljesítményével és repülési tudásával, fegyverzetével az élvonalat képviselte. Egymotoros hagyományos elrendezésű, fém építésű gép amelyet több célra is használtak. A F-51 Mustangok nagy távolságú kísérő vadászként támogatást nyújtottak a távolsági bombázóknak. Ennek óriási jelentősége volt az európai hadszíntéren.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, ezeket a készlet nem tartalmazza.
Az "Italeri - F-51D Mustang repülőgép makett, 1:72" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Italeri - F-51D Mustang repülőgép makett, 1:72

Italeri - F-51D Mustang repülőgép makett, 1:72

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.