Italeri: F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett, 1:72

1:72 méretarányú, F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett. A Northrop F-5 egy szuperszonikus vadászrepülő-család, amelyet eredetileg magánfinanszírozású projektként terveztek az 1950-es évek végén a Northrop Corporation. Két fő modell létezik, az eredeti F-5A és F-5B Freedom Fighter variánsok, valamint a széleskörűen frissített F-5E és F-5F Tiger II változatok. Miután megnyerte a nemzetközi vadászrepülőgép-versenyt, amelynek célja hatékony olcsó vadászgépek biztosítása az amerikai szövetségesek számára, 1970-ben a Northrop 1972-ben bemutatta a második generációs F-5E Tiger II-t. Ez a frissítés erősebb motorokat, nagyobb üzemanyag-kapacitást, nagyobb szárnyterület és továbbfejlesztett élszél-hosszabbítás a jobb fordulási sebesség érdekében, opcionális levegő-levegő utántöltés és továbbfejlesztett repüléstechnika, beleértve a levegő-levegő radart is. Elsősorban az amerikai szövetségesek használják, és továbbra is az Egyesült Államok szolgálatában áll a képzési gyakorlatok támogatására.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.
Az "Italeri: F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75516
4 290 Ft
Az "Italeri: F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri: F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett, 1:72

Italeri: F-5E Tiger II Patrouille Suisse repülőgép makett, 1:72

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.