Italeri - F/A-18E Super hornet vadászbombázó makett, 1:72

Italeri - F/A-18E Super hornet vadászbombázó makett, 1:72
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
Italeri
12 éves kor fölött
75568
1:72 méretarányú F-18E Super Hornet vadászbombázó repülőgép makett. A dobozban a Hornet együléses vadász változatát kapjuk. A kabin, a futóművek, a fegyverzet tökéletes. A kabintetőt nyitva is megcsinálhatjuk. A matricalapon egy géphez adnak jelzéseket. Negyedik generációs, többcélú, elsődlegesen harcászati elfogó-vadász és vadászbombázó feladatkörre kifejlesztett merev szárnyú repülőgép, amely egyaránt képes repülőgép-hordozók fedélzetéről és szárazföldi repülőterekről is üzemelni.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, ezeket a készlet nem tartalmazza.
Az "Italeri - F/A-18E Super hornet vadászbombázó makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - F/A-18E Super hornet vadászbombázó makett, 1:72

Italeri - F/A-18E Super hornet vadászbombázó makett, 1:72

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.