Italeri - Gladiátor harc csatakészlet makett, 1:72

1:72 méretarányú, Gladiátor harc csatakészlet makett. Az ókori Rómában gladiátoroknak hívták azokat a speciálisan képzett rabszolgákat, akiknek az arénában kellett megküzdeniük egymással a tömeg örömére. Rómában az első gladiátorharcokat a Kr.e. 3. században dokumentálják, a római konzulok által szervezett első gladiátorharcokra pedig a Kr.e. 2. század végén került sor. (Kr. e. 105 körül). A rend kedvéért érdemes hozzátenni, hogy ezeket a harcokat a Kr. u. 4. században betiltották, a kereszténység növekvő pozíciójával együtt a Római Birodalomban. Sok gladiátor volt germán, trák és gall, bár voltak köztük őshonos rómaiak is. Az ie 3-1. században a gladiátorképzés fő központja Campania volt, különösen Capua, ahol speciális iskolák készítették fel a gladiátorokat a harcra.
Az összeállításához festék és makett ragasztó szükséges amit a készlet nem tartalmaz.
Az "Italeri - Gladiátor harc csatakészlet makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75551
17 490 Ft
Az "Italeri - Gladiátor harc csatakészlet makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri - Gladiátor harc csatakészlet makett, 1:72

Italeri - Gladiátor harc csatakészlet makett, 1:72

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.