Italeri - II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett, 1:72

1:72 méretarányú II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett. Az IS-2 egy szovjet nehéz harckocsi, amely a II. világháborúban szolgált. Az IS-2 harckocsit először 1944 elején vetették be, felszerelve a Vörös Hadsereg elit gárda nehéz harckocsi ezredeit. Egy ezrednek 21 darab IS-2 harckocsija volt négy században egyenként öt harckocsival - egyet pedig az ezredparancsnok használt. A különleges harckocsiezredeket fontos támadásokra tartották fenn, gyakran az erődített német állások, például páncéltörő védelmi vonalak és bunkerek áttörésére tett kísérletek céljából. A gyalogságot támogató harckocsik bunkerek, épületek, beásott fegyverek megsemmisítésével és német páncélozott járművek kiiktatásával voltak megbízva. Az áttörés elérése után könnyebb és mozgékonyabb tankokat használtak fel a kiaknázáshoz és a feltöltéshez. Az IS-2 tank először Ukrajnában látott akciót 1944 elején, és azt állították, hogy több mint negyven tigrist és elefántot pusztított el csupán nyolc harckocsi elvesztése mellett. Bár a német nehéz harckocsik ki tudták lőni az IS-2-t, valódi válaszuk nem volt a 122 mm-es fegyverére, amely könnyedén felülmúlta őket.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, ezeket a készlet nem tartalmazza.
Az "Italeri - II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75018
4 590 Ft
Az "Italeri - II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 27-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 27-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett, 1:72

Italeri - II. világháborús szovjet JS-2 Stalin nehéz páncélos makett, 1:72

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.