Italeri - Jeep Follow Me terepjáró makett festékkel és ecsettel, 1:35

1:72 méretarányú Jeep Follow Me terepjáró makett. A Jeep az amerikai hadsereg negyed tonnás 4x4 kerék meghajtású könnyű teherautója amelyet sok változatban gyártottak és széles körben alkalmaztak. Sebesült szállításra, felderítésre, könnyű vontatóként és fegyveres változatait gyors támadásokhoz használták. Egyszerűen olcsón gyártható és karbantartható jármű volt amit óriási számban gyártottak és használtak a hadseregben. A dzsipet annyira értékes járműnek tartották, hogy Eisenhower tábornok azt írta, hogy a legtöbb vezető tiszt a háború megnyerésére használt öt legfontosabb eszköz egyikének tartja. A második világháborús dzsip kialakítása hosszú folyamat eredménye volt, amelybe mind az amerikai katonatisztek, mind a civil mérnökök hozzájárultak.
Az "Italeri - Jeep Follow Me terepjáró makett festékkel és ecsettel, 1:35" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75209
6 190 Ft
Az "Italeri - Jeep Follow Me terepjáró makett festékkel és ecsettel, 1:35" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - Jeep Follow Me terepjáró makett festékkel és ecsettel, 1:35

Italeri - Jeep Follow Me terepjáró makett festékkel és ecsettel, 1:35

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.