Italeri - M.T.M. Barchino hajó makett, 1:35

1:35 méretarányú M.T.M. Barchino hajó makett. Az MT robbanó motoros hajó ( Motoscafo da Turismo ), más néven barchino (olaszul "kis hajó"), az Olasz Királyi Haditengerészet által kifejlesztett robbanó motoros kis csónakok sorozata, amely az elődök, az MA ( Motoscafo d'Assalto ) és a MAT ( Motoscafo Avio Trasportato), egy prototípus. A robbanó motorcsónakokat úgy tervezték, hogy csendesen megközelítsék a kikötött hadihajót, ütközési pályát állítottak be és teljes sebességgel futottak a célig tartó utolsó 200 vagy 100 yardig, amikor a pilóta kiugrott a kormány rögzítését követően. Ütközéskor a hajótestet egy kis robbanótöltet közepette megtörné, elsüllyesztené a csónakot és a robbanófejet, amelyet víznyomás-biztosítékkal láttak el, amely egy méter mélységben kioldott. A haditengerészeti osztály 1938. szeptember végéig hat robbanóhajót rendelt meg.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, amelyet a készlet nem tartalmaz.
Az "Italeri - M.T.M. Barchino hajó makett, 1:35" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75986
3 990 Ft
Az "Italeri - M.T.M. Barchino hajó makett, 1:35" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 27-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 27-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - M.T.M. Barchino hajó makett, 1:35

Italeri - M.T.M. Barchino hajó makett, 1:35

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.