Italeri - Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett, 1:72

4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75016
1:72 méretarányú Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett. Az alváz és a felépítmény pontosan illeszkedik. Különböző könnyű és közepes súlyú teherautókat épített a német Opel autógyár 1930 és 1975 között. A Blitz nevet akkor alkalmazták a brit gyártmányú Bedford CF-nél, amikor egyes piacokon a Blitzet felváltotta. A II. világháborút megelőző években az Opel Németország legnagyobb teherautó-gyártója volt. A névválasztáson kitalált Blitz nevet először az 1930 novemberében bemutatott új Opel teherautóra alkalmazták. A szállítási feladatok mellett több felépítménnyel használták. 1939-től a Blitz 3,6 tonnás változatát nagy számban használták a német fegyveres erők a második világháború alatt.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, ezeket a készlet nem tartalmazza.
Az "Italeri - Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Az "Italeri - Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett, 1:72

Italeri - Opel Blitz II. világháborús német teherautó makett, 1:72

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.