Italeri - Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett ragasztóval, 1:56

1:56 méretarányú Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett. A Panzerkampfwagen III, közismert nevén Panzer III, egy közepes tank volt, amelyet az 1930-as években fejlesztett ki Németország és a második világháborúban széles körben használták. A hivatalos német megnevezés Sd. Kfz 141 volt. Más páncélozott járművek elleni küzdelemre szánták és a hasonló Panzer IV mellett szolgáltak és támogatták, amelyet eredetileg gyalogsági támogatásra terveztek. Mivel azonban a németek szembesültek a félelmetes T34-gyel, erősebb páncéltörő ágyúkra volt szükség, és mivel a Panzer IV nagyobb fejlődési potenciállal rendelkezett egy nagyobb torony gyűrűvel, áttervezték a hosszú csövű 7,5 cm-es Kwk 40 löveg felszerelésére. A Panzer III-at felváltotta a Panzer IV, mivel 1942-től a Panzer III utolsó verziója megkapta a gyalogsági támogatásra jobban alkalmas 7,5 cm-es Kwk 37 L/24-et. Gyártása a Panzer III-nak megszűnt 1943-ban azonban a Panzer III alvázra építették a Sturmgeschütz III rohamlöveget, ami a háború végéig hadrendben volt .
Az összeépítéséhez makett ragasztó és festékek szükségesek. A készlet a ragasztót tartalmazza, a festékeket nem.
Az "Italeri - Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett ragasztóval, 1:56" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75234
6 350 Ft
Az "Italeri - Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett ragasztóval, 1:56" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett ragasztóval, 1:56

Italeri - Pz.Kpfw. III Ausf.J/L tank makett ragasztóval, 1:56

6 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.