Italeri - Sd.Kfz.142/1 Sturmges rohamlöveg makett, 1:56

6 350 Ft
+127 hűségpont ajándékba - Részletek...
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75423
1:56 méretarányú Sd.Kfz.142/1 Sturmgeschütz III rohamlöveg makett. Az 1943-as kurszki és észak-afrikai vereséget követően a németek minden fronton elvesztették a katonai kezdeményezés lehetőségét, és védekező harcokra kényszerültek. Ezekben a hadműveletekben is kulcsszerepet kaptak a rohamlövegek, amelyeket többnyire immár páncélvadászként és harckocsi-pótlóként” alkalmaztak. A rohamlövegek gyártása sokkal egyszerűbb és olcsóbb volt a toronnyal ellátott harckocsiknál, ezért sok esetben a páncélos alakulatok harckocsi veszteségeit is rohamlövegekkel pótolták. A növekvő veszteségek pótlására a rohamlövegek gyártását nagymértékben kellett növelni.A rohamlövegek tekintet nélkül arra, hogy az StuG III-as vagy StuG IV-es típusúak voltak-e, ugyanazt a feladatot látták el, és ezért a két típust vegyesen használták a különböző rohamlöveggel felszerelt alakulatoknál. A StuG IV-eseket a StuG III-asokkal együtt önálló Sturmgeschütz Abteilung-okba szervezték 1942 végén, a Sturmgeschütz Abteilung-ok rohamlöveg számát pedig megnövelték az addigi 18-ról 28-ra. Az ütegek (Sturmgeschütz Batterie) száma továbbra is három maradt zászlóaljanként, de a szakaszokban szolgáló rohamlövegek számát kettőről háromra növelték. A rohamlövegek zászlóaljankénti számát később 3 parancsnoki rohamlöveg hozzáadásával 31-re növelték. Ez a Sturmgeschütz Brigade néven ismert szerveződési forma gyakorlatilag a háború végéig változatlanul fennmaradt. Páncélvadászként is sikeres típus volt alacsony építése és hatékony lövege miatt.
Az összeépítéshez ragasztó és festék szükséges, ezeket a készlet nem tartalmazza.
Az "Italeri - Sd.Kfz.142/1 Sturmges rohamlöveg makett, 1:56" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
Az "Italeri - Sd.Kfz.142/1 Sturmges rohamlöveg makett, 1:56" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - Sd.Kfz.142/1 Sturmges rohamlöveg makett, 1:56

Italeri - Sd.Kfz.142/1 Sturmges rohamlöveg makett, 1:56

6 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.