Italeri - Sherman World of Tanks tank makett, 1:72

1:72 méretarányú, Sherman tank makett. Az M4 Sherman a II. világháború idején az USA-ban gyártott és a szövetséges hadseregek által nagy számban használt közepes harckocsi. Nevét William Tecumseh Sherman után kapta. A róla elnevezett harckocsi volt a II. világháború egyik legelterjedtebb és legsokoldalúbb páncélosa, amely a csendes-óceáni ütközetektől kezdve az arab-izraeli háborúig, számos fontosabb 20. századi háborúkban felbukkant. A korai modellek lomhának bizonyultak, országúton maximum 34 km/h sebességgel tudtak haladni, terepen pedig még ennél is lassabban. A II. világháború alatt közel 50.000 Sherman harckocsit sikerült előállítani, átlagosan 33.500 dolláros darabárral. Akkori árfolyamon ez 83.750 birodalmi márkával volt egyenértékű, így a Sherman harckocsit alacsonyabb költséggel lehetett előállítani, mint egy Panzerkamfwagen III-ast. Tűzerőben, páncélvédettségben nem vehette fel a versenyt a Tigris és Párduc tankokkal, ezért ha azokkal került szemben akkor legalább 6-8 Sherman tankot küldtek 1 Tigrisre és 5 elvesztésével számoltak.
Könnyen összeépíthető harckocsi makett, ragasztást és festést nem igényel.
Az "Italeri - Sherman World of Tanks tank makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri
12 éves kor fölött
1-3 nap
75572
3 090 Ft
Az "Italeri - Sherman World of Tanks tank makett, 1:72" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Italeri - Sherman World of Tanks tank makett, 1:72

Italeri - Sherman World of Tanks tank makett, 1:72

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.