Italeri - Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett, 1:72

Italeri - Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett, 1:72
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
Italeri
12 éves kor fölött
nem rendelhető
75602
1:72 méretarányú, Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett. A Tornado egy kétmotoros, változó szárnyállású repülőgépek családja, amelyeket Olaszország, az Egyesült Királyság és Nyugat-Németország fejlesztett és gyárt. Három elsődleges Tornado változat létezik: a Tornado IDS vadászbombázó, az Tornado ECR (elektronikus harci felderítő az ellenség légvédelmének kiiktatása) és a Tornado ADV (légvédelmi változat) elfogó vadászrepülőgép. 1969. március 26-án négy partnerország - Egyesült Királyság, Németország, Olaszország és Hollandia - megállapodott abban, hogy multinacionális vállalatot, a Panavia Aircraft GmbH-t alapítanak az MRCA fejlesztésére és gyártására. A fejlesztés során jelentős figyelmet fordítottak a Tornado rövid pályás felszálló és leszálló (STOL) teljesítményére. Különösen Németország ösztönözte ezt a tervezési szempontot.
Az összeállításához festék és makett ragasztó szükséges, amit a készlet nem tartalmaz.
Az "Italeri - Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett, 1:72" nevű játék gyártója az Italeri, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Italeri makettek és kiegészítők, széles választékban.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Italeri

Italeri - Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett, 1:72

Italeri - Tornado IDS 311 GV RS repülőgép makett, 1:72

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.