KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jada Toys - Disney 100. évforduló meglepetés nanofigura - fém

Jada Toys - Disney 100. évforduló meglepetés nanofigura - fém
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jada Toys
nem rendelhető
81818
Vajon melyik Disney karakter rejlik a csomagban?A Disney már több mint 100 éve, Mickey egértől kezdve Micimackón át a Toy Story-ig mesés történetekkel varázsolta el a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Ezekkel a Disney 100. évfordulós figuracsomagokkal a rajongók és a gyűjtők 13 imádnivaló karakterre tehetnek szert.
A 4 cm-es nanofigurák kidolgozása igényes és részletgazdag, valamint fémből készültek, talpazatuknak köszönhetően pedig a polc díszévé válhatnak. A 13 figura közül 2 különleges, ezüstös festést kapott.
Az, hogy melyik figura rejlik a csomagban, legyen meglepetés!
A figura mérete: 4 cm
A "Jada Toys - Disney 100. évforduló meglepetés nanofigura - fém" nevű játék gyártója a Jada Toys, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Jada Toys - Disney 100. évforduló meglepetés nanofigura - fém

Jada Toys - Disney 100. évforduló meglepetés nanofigura - fém

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.