Jaipur társasjáték

Jaipur társasjáték
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
72711
Két körmönfont kalmár a legjobb kereskedő címért harcol ebben a kétszemélyes játékban. Vajon ki vásárolja be magát jobban a maharadzsa bizalmába? Kinek lesz több rúpiája a hetedik kör végére?
A játék során árukat kell csereberélni, tevecsordát alakítani, figyelni a másik játékost... Ha jó üzletet kötsz, akár bónuszpontot is kaphatsz., úgyhogy érdemes figyelni.
A forduló végén a gazdagabb kereskedő kap 1 darab Kiválósági Pecsétet. Aki összegyűjt belőle kettőt, megnyeri a játékot.
Rendkívül élvezetes játék, amely rendesen megdolgoztatja az agyat - méghozzá észrevétlenül, mivel minden parti izgalmas.
Átlagos játékidő: 20-40 perc
A "Jaipur társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Jaipur társasjáték

Jaipur társasjáték

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.