Jake és Sohaország kalózai - Bucky kalóz tengeralattjárója

Jake és Sohaország kalózai - Bucky kalóz tengeralattjárója
9 190 Ft
+184 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
27430
Műanyagból készült Jake és Sohaország kalózai: Bucky kalóz tengeralattjárója játékszett, Bucky figurával. A tengeralattjáró rengeteg meglepetést tartogat: Az oldalfal lenyitható, titkos rekeszekben el tudod rejteni a kincseket, a tengeralattjáró periszkópja forgatható. Játszd el kedvenc Jake és Sohaország kalózai történetedet a tengeralattjáróval és a többi Jake készlettel, Hook kapitány hajóját a tengeralattjáró orrán található ágyúval el is tudod süllyeszteni. Tengeralattjáró méretei: 33 x 10 x 23 cm. Csomagolási méretek: 41 x 13 x 33 cm.
A Fisher-Price márkájú "Jake és Sohaország kalózai - Bucky kalóz tengeralattjárója" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Jake és Sohaország kalózai - Bucky kalóz tengeralattjárója

Jake és Sohaország kalózai - Bucky kalóz tengeralattjárója

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.