Janod - Mágneses játék - Érzések

Janod - Mágneses játék - Érzések
Egy nagyon jó, összetett játék a legkisebbeknek, az érzelmek felfedezéséhez. Mindenképp szülővel ajánlott elkezdeni a játékot. Érzelemkártyákat, élethelyzetekkel kapcsolhattok össze, melynek segítségével megismerik a kicsik az egyes érzelmek jelentését és azoknak kifejező eszközeit. Vicces, vidám hangulatjelekkel és rajzolt gyermek arcokkal segít ebben a játék. 10-féle érzelmet ábrázolnak a kártyák: mint a félelem, öröm, szomorúság, harag, szeretet, undor, félénkség, vidámság (boldogság) és meglepettség. Ideális játék az érzelmi nevelés indításához, saját testük és érzelmeik tudatosításához, hogy megtanulják kezelni azokat.
A "Janod - Mágneses játék - Érzések" nevű játék gyártója a Janod, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Janod
65894
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Janod - Mágneses játék - Érzések
Janod - Mágneses játék - Érzések

Janod - Mágneses játék - Érzések

6 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.