Jar Meló - Ásványok régész készlet

Jar Meló - Ásványok régész készlet
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jar Meló
72046
A Jar Meló egy szórakoztató és interaktív készlettel örvendezteti meg a bátor régész felfedezőket. Az Ásványok régész készlettel a gyerekek közelebbről is megismerhetik a különböző ásványokat, méghozzá úgy, hogy ők maguk ássák elő őket. Mielőtt elkezdődne a játék, célszerű a dobozban található összes eszközt egy papírlapra vagy tálcára helyezni. Ha vizet folyatunk a gipsztömbre, megpuhítható, így a régészkedés során kevésbé porol. Először a vésővel és a kalapáccsal érdemes kezdeni a munkát, majd amikor láthatóvá válik a csillogó kő, jöhet a kefe, amivel meg lehet tisztítani a leletet.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet és a türelmet.
A "Jar Meló - Ásványok régész készlet" nevű játék gyártója a Jar Meló, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Jar Meló - Ásványok régész készlet

Jar Meló - Ásványok régész készlet

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.