Jar Meló - Homokművészet készlet - Éjszakai világ

Jar Meló - Homokművészet készlet - Éjszakai világ
7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jar Meló
inkább lányoknak
nem rendelhető
73647
Ezzel a homokművészeti készlettel gyermeked színes képeket alkothat meg homokkal. A játékhoz tartozó anyagok környezetbarátok és könnyen használhatóak. A csomagban 16 előre nyomtatott lap és 10 homokfesték kapott helyet. A képek életre keltéséhez a megfelelő színezőt kell a megfelelő helyre önteni. A végeredmény szemkápráztató.
A "Jar Meló - Homokművészet készlet - Éjszakai világ" nevű játék gyártója a Jar Meló, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Jar Meló - Homokművészet készlet - Éjszakai világ

Jar Meló - Homokművészet készlet - Éjszakai világ

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.