KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Játékkonyha hang- és fényhatásokkal, 84 cm - 79 db-os

Játékkonyha hang- és fényhatásokkal, 84 cm - 79 db-os
24 950 Ft
+499 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81837
Jól felszerelt játékkonyha leendő szakácsoknak!
A kicsik imádják utánozni a felnőtteket - legyen szó autózásról, takarításról vagy épp főzésről. Ezzel a 84 cm-es játékkonyhával a gyerekek finomabbnál finomabb játékfogásokat készíthetnek el a család apraja-nagyjának. A 79 elemet tartalmazó játékszettben különböző játék élelmiszerek, tányérok, edények, evőeszközök és konyhai eszközök kaptak helyet, így a különböző ételkreációknak és jeleneteknek csak a képzelet szabhat határt.
A játékkonyha számos érdekes funkcióval teszi még élményszerűbbé a játékot: a csapból valóban folyik víz, így a gyerekek megmoshatják a kezüket főzés előtt, közben és után, a tűzhelyen pedig - a gombok elforgatására - az egyik rózsából "vízgőz" távozik, a másik pedig bugyborékolással imitálja a forrásban lévő vizet. Főzéskor a játék fény- és hanghatásokkal szórakoztatja a kis séfeket, valamint zenét is játszik. A mikrohullámú sütő ajtaja nyitható.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, emellett a szett eleminek segítségével játékosan ismerkedhetnek meg a konyhai alapeszközökkel és élelmiszerekkel.
A játék funkciói biztonságosan használhatók a kicsik számára.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A játékkonyha mérete: 84 x 63 x 35 cm
A játék elemmel működik (6 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Játékkonyha hang- és fényhatásokkal, 84 cm - 79 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Játékkonyha hang- és fényhatásokkal, 84 cm - 79 db-os

Játékkonyha hang- és fényhatásokkal, 84 cm - 79 db-os

24 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.