Játékos számolás oktatójáték

Játékos számolás oktatójáték
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
Noris
26373
Játszva tanulunk összeadni és kivonni 1-től 20-ig. Mielőtt a gyermekek képesek lennének megérteni a számok értelmét, előtte meg kell tanulniuk konkrét mennyiségeket értelmezni. Egy kisgyermek számára pl. az öt számnévnek vagy az 5 számjegynek nincs valós tartalma. Az értelmezés úgy alakul ki, hogy a gyermek azonos mennyiségekkel szembesülve megállapítja, hogy noha az ábrák és a tárgyak különbözőek, mégis van valami közös bennük, mindegyikből öt darab van. A Játékos számolás oktatójáték úgy lett felépítve, hogy a szemléletes képes segítségével elvezesse a gyermeket a mennyiségek elméleti számokkal való összekapcsolásától egészen a fejszámolásig.
Tartozékok: 16 db kétoldalas képes tábla, 40 db számolócsík, 24 db kis labda, 105 db szám- és műveletijel-kártya, 13 db számolókorong, játékleírás

A "Játékos számolás oktatójáték" nevű játék gyártója a Noris, főleg 5 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Játékos számolás oktatójáték

Játékos számolás oktatójáték

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.