Játszva tanulni - Trópusi kert társasjáték

Játszva tanulni - Trópusi kert társasjáték
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dohány
25647
A trópusi kert tele van gyümölcsökkel, de az izgága és szemtelen kismajom el akarja lopni az összes gyümölcsöt! Fogjatok össze, és gyűjtsetek össze minden gyümölcsöt, mielőtt a majom elcsaklizhatná az orrotok elől! Vajon ki kaparintja meg a gyömölcsöket? A kismajom vagy Ti? A játék során a gyermekek megtanulják az együttműködést.
A "Játszva tanulni - Trópusi kert társasjáték" nevű játék gyártója a Dohány, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Játszva tanulni - Trópusi kert társasjáték

Játszva tanulni - Trópusi kert társasjáték

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.