Jégvarázs 2 - Anna ragyogó utazása játékbaba

Jégvarázs 2 - Anna ragyogó utazása játékbaba
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább lányoknak
77354
A Jégvarázs mesefilmért rajongó lányok bármikor újraélhetik a mese jeleneteit Anna babával, akinek hosszú, vöröses barna haja pontosan olyan, mint a filmben. Anna a mesében is látható lila utazós ruháját viseli egy fekete csizmával. A baba végtagjai mozgathatók, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják a kalandos történetekhez.
Mérete: 29 cm
A "Jégvarázs 2 - Anna ragyogó utazása játékbaba" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Jégvarázs 2 - Anna ragyogó utazása játékbaba

Jégvarázs 2 - Anna ragyogó utazása játékbaba

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.