KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jégvarázs 2 - Mini baba - Anna

Jégvarázs 2 - Mini baba - Anna
2 850 Ft
+57 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
80983
A Jégvarázs mini babákkal a népszerű Disney-mesefilmek rajongói eljátszhatják Arendelle legújabb kalandjait. Ebben a csomagban az igényesen kidolgozott Anna babával bővülhet a kislányok gyűjteménye, aki a Jégvarázs 2-ben látott megjelenésével olyan, mintha a képernyőről lépett volna ki egyenesen a gyerekszobába. A baba levehető puha szoknyát és köpenyt visel. A baba végtagjai mozgathatók, valamint nem áll meg magától.
A baba lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. Remek ajándék Jégvarázs-rajongó kislányoknak.
Webáruházunkban további Jégvarázs figurák is kaphatók, így a kislányok felépíthetik saját mesevilágukat.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Jégvarázs 2 - Mini baba - Anna" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jégvarázs 2 - Mini baba - Anna

Jégvarázs 2 - Mini baba - Anna

2 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.