Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett

Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett
Pacamentes festés gyermekek számára! A legkisebb rajongók is csodálatos, egyedi festményeket készíthetnek a Jégvarázs 2 vízzel festő készlettel. Töltsd meg a tollat vízzel, és a mese hőseit ábrázoló sablonok segítségével fesd meg és éld át újra a filmben látott kedvenc kalandjaidat, vagy csak alkoss kedved szerint csodás képeket. Minden tollvonással élénk színek jelennek meg a vásznon. Száradás után a kép eltűnik, és már készülhet is a következő remekmű. A nagy vizes toll könnyen megragadható a kisebbek számára is. Mivel csak a készletre és vízre van szükség a játékhoz, így kiválóan alkalmas időtöltést biztosít utazás közben, vagy ha a csendes pihenőkor nem jön álom a szemedre. Elősegíti a finommotoros, a memória és a vizuális megkülönböztetés készségének fejlődését
A csomag 1 db vásznat, 1 db vízzel tölthető tollat és 3 db sablont tartalmaz.
A "Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
68763
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett
Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett

Jégvarázs 2 - Vízzel festő szett

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.