JimJam - Írj rá és töröld le - Vonalvezetés

JimJam - Írj rá és töröld le - Vonalvezetés
2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dohány
77690
A JimJam vonalvezetési gyakorlatokat tartalmazó fejlesztőjátéka lehetőséget teremt a kicsiknek, hogy gyakorolják a vonalvezetés technikáját, ezzel is készülve az iskolára. A játék olyan vonalakat rajzoltat (pl. egyenes, hullám, hurok, kapu), amelyek később a betűvetés alapjai lesznek. A fejlesztőjáték használata során fejlődnek a gyerekek íráshoz szükséges készségei, amelyek nélkülözhetetlenek az önálló írás elsajátításához.
A csomagban található 16 db kétoldalas tábla szivaccsal letörölhető, így ha a lurkók elrontanák vagy újra gyakorolnák a vonalvezetést, pillanatok alatt meg is tehetik. A táblák könnyen tisztíthatók száraz törlőkendővel.
A színek és a kivitelezés eltérhet a képen láthatótól.
A fejlesztő táblák mérete: 16 x 11,5 cm
A "JimJam - Írj rá és töröld le - Vonalvezetés" nevű játék gyártója a Dohány, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

JimJam - Írj rá és töröld le - Vonalvezetés

JimJam - Írj rá és töröld le - Vonalvezetés

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.