Jóbarátok - Miszlik kerék társasjáték

Gyors tempójú, bolondos, felvillanyozó Jóbarátok játék. Azt hiszed, ismered a Jóbarátokat? Nos, gondold át újra! Ez a pörgős játék próbára teszi a Jóbarátokról szerzett tudásodat. A bolondos utasítások és a sorozatban nem szereplő új kihívások miatt ezt a játékot a rajongók a végtelenségig szeretnék majd játszani.
A játékmenet pontosan ugyanaz, ahogyan a sorozatban. A játék a Jóbarátok „A babaköszöntős rész – The one with the baby shower” című epizódjának összes eredeti őrült játékötletét tartalmazza.
Játssz úgy, mint Ross és Chandler, de csak ügyesen, különben Bummm! Szívtál!
Tapasztald meg a zűrzavart személyesen is, nézz szembe a nehéz kérdésekkel és a furcsa bónuszokkal. A játék új kihívásokkal és funkciókkal is rendelkezik, amelyek még zavarosabbá és még szórakoztatóbbá teszik a játékot! Pörgesd meg a Miszlikkereket, hiszen a játék egy motorizált Miszlikkereket is tartalmaz! De vigyázz, mert lehet, Bummm! Szívtál!
A "Jóbarátok - Miszlik kerék társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Spin Master
12 éves kor fölött
1-3 nap
70472
8 290 Ft
A "Jóbarátok - Miszlik kerék társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Jóbarátok - Miszlik kerék társasjáték

Jóbarátok - Miszlik kerék társasjáték

8 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.