KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

John - Hop Hop ugráló unikornis

John - Hop Hop ugráló unikornis
8 750 Ft
+175 hűségpont ajándékba - Részletek...
John Toys
inkább lányoknak
nem rendelhető
80825
Ugrikornis vágtatni vágyó gyerekeknek!
A John Hop Hop ugráló unikornisával a gyerekek kedvükre pattoghatnak a szobájukban, a folyosón, de akár az udvaron is. Csak fel kell pattanniuk a fehér, színes sörénnyel rendelkező egyszarvú hátára, megkapaszkodni a füleiben vagy a szarvában, és már indulhat is az ugribugri. Az ugrálójáték strapabíró anyagból készült, tisztításához nedves törlőruha ajánlott.
Az unikornis vidám színei és aranyos megjelenése játékra hívja a gyerekeket és mozgásra ösztönzi őket. Használatával fejlődik a kicsik egyensúlyérzéke és mozgáskoordinációja.
Anyaga: gumi
Maximális terhelhetőség: 50 kg
Mérete: 25 x 48 x 52 cm
Fontos! A megrendelt labdák (a legtöbb esetben) leeresztett állapotban kerülnek kiszállításra).
A "John - Hop Hop ugráló unikornis" nevű játék gyártója a John Toys, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

John - Hop Hop ugráló unikornis

John - Hop Hop ugráló unikornis

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.