Jonatán szállít - társasjáték

5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77202
A népszerű Kerék mesék könyvsorozatot sokan ismerik és sok kisgyerek kedvence, hiszen Mechler Anna csodás világa számtalan járművel bővült, és szinte minden szereplőhöz kapcsolódik egy kis történet.
A Jonatán szállít társasjáték a mesesorozat alapján készült. Ebben az izgalmas játékban a gyerekek Jonatán kamionnal és barátaival ismerkedhetnek meg, akik sürgős szállítási megbízást kaptak. Az árut már nagyon várják a boltokban, így a játékosoknak igyekezniük kell. Aki elsőként ér oda a fuvarral, azé a siker. Ám csak óvatosan a száguldással, hiszen hol egy mentőautó, hol egy markoló állja el az utat.
Játékidő: kb. 10-15 perc
A Keller&Mayer márkájú "Jonatán szállít - társasjáték" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Jonatán szállít - társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Keller&Mayer

Jonatán szállít - társasjáték

Jonatán szállít - társasjáték

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.