Jumanji Fa társasjáték

15 790 Ft
+316 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
1-3 nap
72624
Keltsd életre a kalandot a Jumanji The Game játékkal, a legendás társasjáték legújabb kiadásával!
Te és a bátor kalandorokból álló csapatod hirtelen egy titokzatos, rejtélyekkel és meglepetésekkel teli dzsungel mélyén találjátok magatokat. Veszélyek leselkednek rád és elvehetik 3 életjelződet is. A célod az, hogy elérd Jumanji-t (a központot) és kiáltsd hangosan nevét, de vigyázz: ha a csoportodból bárkinek elfogynak az életjelzői, mindenki veszít. Minden körben dobj a kockával, haladj végig az ösvényen, a zöld kupola segítségével pedig fedezz fel egy rejtvényt. Ha sikerül megoldani azt, léphetsz egy extra mezőt. A forduló végén húzz egy kihíváskártyát, hogy megtudd, milyen nehézségeket tartogat számodra Jumanji. Lehet, hogy el kell játszanod egy kalandos történetet, vagy versenyezned kell egy kihívás megoldásáért. Légy óvatos, különben elveszíthetsz egy életjelzőt. Ha játékosonként legalább egy életjelzővel a középpontba érsz, és azt kiáltod, hogy „JUMANJI”, megnyerted a játékot az egész csoportnak. A Jumanji The Game egy izgalmas családi és kaland játék, ami tökéletes választás lesz baráti és családi játék eseten.
A "Jumanji Fa társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Jumanji Fa társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Jumanji Fa társasjáték

Jumanji Fa társasjáték

15 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.