Junior Colorino színes játék

Junior Colorino színes játék
Szórakoztató színek a legkisebbeknek! A Junior Colorino segítségével játszva sajátítható el az alapszínek közötti összehasonlítás és hozzárendelés képessége. A játékot kifejezetten kicsinyeknek fejlesztették ki. A különösen nagyméretű színes kockáknak köszönhetően már 2 éves korban elősegíti a finommotorikus mozgás kialakulását és serkenti a kreativitást.
A "Junior Colorino színes játék" nevű játék gyártója a Ravensburger, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
65288
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Junior Colorino színes játék
Junior Colorino színes játék

Junior Colorino színes játék

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.