Junk Yard - Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró

Junk Yard - Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
New Bright
inkább fiúknak
25211
Nagyon vagány megjelenésű, kisebb méretű Yunk Yard Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró. A terepjáró képes előre-hátra mozogni, és jobbra-balra kanyarodni, a távirányító 25 m-es hatósugárral rendelkezik. A Yunk Yard Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró ajánlott kezdőknek, akik még csak ismerkednek a távirányítós autók világával. Az autó 3 db AA ceruzaelemmel, a távirányító 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Méretek: 19 x 13 x 10 cm.
A "Junk Yard - Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró" nevű játék gyártója a New Bright, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Junk Yard - Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró

Junk Yard - Dogz Bowzer bordó távirányítós terepjáró

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.