Jurassic World 3 - Dsungaripterus dino figura

Jurassic World 3 - Dsungaripterus dino figura
A dinók korában élni elég izgalmas lehetett... sosem lehetett tudni, mi vár a következő bokor mögött. Ezekkel a lényekkel most szórakoztató kalandokban lehet része minden dinó rajongó gyerkőcnek a Jurassic World lélegzetelállító világában. Akadnak köztük falkában vadászó dinoszauruszok, akik együtt, együttműködve terelik, cserkészik és támadják a prédát, de magányos vadászt és növényevőt is találhatnak, így szinte egy teljes világot felépíthetnek belőlük. A mozgatható végtagok, a valósághű kinézet és díszítés még élethűbbé és átélhetőbbé teszik a játékot. Ezek a dinók mindig készen állnak a vadászatra és a játékra.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Jurassic World 3 - Dsungaripterus dino figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
76066
3 750 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World 3 - Dsungaripterus dino figura

Jurassic World 3 - Dsungaripterus dino figura

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.