Jurassic World 3 - Kék Velociraptor dinó figura

A dinók korában élni elég izgalmas lehetett... sosem lehetett tudni mi vár a következő bokor mögött. Ezekkel a lényekkel most szórakoztató kalandokban lehet része minden dinó rajongó gyerkőcnek a Jurassic World lélegzetelállító világában. Akadnak köztük falkában vadászó dinoszauruszok, akik együtt, együttműködve terelik, cserkészik és támadják a prédát, de magányos vadászt és növényevőt is találhatnak, így szinte egy teljes világot felépíthetnek belőlük. A mozgatható végtagok, a valósághű kinézet és díszítés még élethűbbé és átélhetőbbé teszik a játékot. Ezek a dinók mindig készen állnak a vadászatra és a játékra. A színek és a díszítések eltérhetnek.
Dinó mérete: 17 cm.
A "Jurassic World 3 - Kék Velociraptor dinó figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
1-3 nap
75522
3 690 Ft
A "Jurassic World 3 - Kék Velociraptor dinó figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World 3 - Kék Velociraptor dinó figura

Jurassic World 3 - Kék Velociraptor dinó figura

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.