KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jurassic World - Alap dinó figura - Concavenator

Jurassic World - Alap dinó figura - Concavenator
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
81048
Egyetlen dinórajongó gyűjteményéből sem hiányozhatnak a népszerű Jurassic World alapdinoszauruszai. A kollekció a legvérmesebb bestiákat tartalmazza, amelyekkel visszajátszhatók a népszerű film jelenetei, de akár új küzdelmek forgatókönyve is napvilágot láthat a segítségükkel. A részletgazdagon kidolgozott figurák végtagjai tagoltak, valamint mozgathatók, így az őshüllőrajongó gyerekek a legfélelmetesebb pózokba állíthatják be őket. Ebben a csomagban egy Concavenatorral bővülhet a lurkók gyűjteménye.
Webáruházunkban többféle Jurassic World alapdinó figura is kapható (külön megvásárolható), így a gyerekek összegyűjthetik az egész falkát.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Jurassic World - Alap dinó figura - Concavenator" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Alap dinó figura - Concavenator

Jurassic World - Alap dinó figura - Concavenator

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.