Jurassic World - Carnotaurus Toro figura

Jurassic World - Carnotaurus Toro figura
A Jurrasic World világában a Carnotaurusnál nincs félelmetesebb bestia. Ezzel az irányítható Carnotaurus figurával pedig ez a szuper dinó a gyerekszobába költözhet. A Primal Attack funkciónak köszönhetően kezedbe veheted a harcok irányítását, élethű mozdulatokat és támadásokat végrehajtva. Hogyan? A dínó farkának lefelé mozdításával és oldalra csavarásával, mozgatható a fej és a test is. Felfelé húzva vagy a farkán lévő gomb megnyomásával a dinó üvölt. Ugyanez a gomb mozgatja a bestia állkapcsát, amivel képes figurákat és más kiegészítőket megharapni vagy akár a szájával megragadni. Egy kis gyakorlással te is élethű harcokat szimulálhatsz kedvenceddel. A Carnotaurus külseje megtévesztésig hasonlít az igazira, a részletek kidolgozottak, az anyaga és a tapintása is valósághű. A csomagban megtalálod Nublar sziget térképét és egy csomag többször használható matricát, amelyekkel még szórakoztatóbbá teheted a dinós történeteket. Ideális ajándék kis és nagy dinoszaurusz vagy Jurassic World rajongóknak. Ha letöltöd a Jurassic World Facts alkalmazást (Androidra vagy iOS-re is elérhető), és beszkenneled a figurádat végignézheted a képernyőn, ahogy életre kel, megtudhatsz mindent róla és a támadási stílusáról. Mérete: 38 x 25 cm.
A játék elemmel működik (AG13 (LR44) Button Cell 3pcs). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Jurassic World - Carnotaurus Toro figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
68315
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Jurassic World - Carnotaurus Toro figura
Jurassic World - Carnotaurus Toro figura

Jurassic World - Carnotaurus Toro figura

13 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.