Jurassic World - Dinó figura - Carnotaurus

18 990 Ft
+380 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
79129
A Jurassic World világában lépten-nyomon dinók csatájába botlik az ember, hiszen bármelyik bokorban rejtőzhet egy félelmetes ragadozó - például egy akciódús kaland eljátszására ösztönző Carnotaurus figura. A dinófigurán 2 gomb található, amelyekkel elindíthatók és irányíthatók a legvérmesebb őshüllőcsaták. A figura - a gombnyomások hatására - 3 fokozatban ad ki fény- és hanghatásokat. A bestia külseje olyan, mintha a Jurassic World: Világuralom filmből lépett volna ki, mozgatható testrészei, színei és mintázata még izgalmasabbá teszik a játékélményt. Ha a gyerekek beszkennelik a dinón elrejtett kódot, valamint letöltik a Jurassic World Facts alkalmazást, végignézhetik, ahogyan életre kel a fenevad.
A figura lehetőséget teremt arra, hogy a gyerekek újrajátsszák a filmben látott jeleneteket, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Jurassic World - Dinó figura - Carnotaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Jurassic World - Dinó figura - Carnotaurus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Dinó figura - Carnotaurus

Jurassic World - Dinó figura - Carnotaurus

18 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.