KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jurassic World - Dinó figura - Triceratops

Jurassic World - Dinó figura - Triceratops
17 390 Ft
+348 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
81066
Fenntartható Triceratops figura? Ide vele!
A Jurassic World dinoszaurusz figurákkal időtlen kalandok várják a gyerekeket. Ez a hatalmas Triceratops figura több, mint 45 cm hosszú és közel 20 cm magas. Valósághű kinézete, szarvai és mozgatható testrészei szinte életre keltik a bestiát, aki csak arra vár, hogy a gyerekek eljátsszák vele a legújabb kalandokat. Ha gyerekek beszkennelik a dinón elrejtett kódot, valamint letöltik a Jurassic World Facts alkalmazást, végignézhetik, ahogyan életre kel a fenevad, vagy akár össze is hasonlíthatják a többi őshüllővel.
A termék - össztömege alapján - 60%-ban ISCC tanúsítvánnyal rendelkező műanyagból készült, így a figura jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A figura tökéletes ajándék a Jurassic World kicsi és nagy rajongóinak - hiszen nincs is nagyobb öröm egy őshüllő-rajongó számára, mint amikor egy igényesen kidolgozott bestia költözik be a szobájába.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A figura mérete: kb. 18 x 45 cm
A "Jurassic World - Dinó figura - Triceratops" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Dinó figura - Triceratops

Jurassic World - Dinó figura - Triceratops

17 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.