KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jurassic World - Dinó figura - Xuanhanosaurus

Jurassic World - Dinó figura - Xuanhanosaurus
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
81550
A dinók kora izgalmas lehetett, hiszen sosem lehetett tudni, hogy mi vár a következő bokor mögött. A Jurassic World dinó figuráival ezeket a szórakoztató őskori kalandokat élhetik át a gyerekek. A figurák között akadnak falkában vadászó dinoszauruszok, akik együttműködve terelik és cserkészik be a prédát, de magányos vadászt és növényevőt is találnak a lurkók, így akár egy teljes világot is létrehozhatnak belőlük. A figurák mozgatható végtagokkal és valósághű kinézettel teszik még élvezetesebbé a játékélményt. A Jurassic World Facts alkalmazás segítségével a dinó új gazdája még több érdekességet tudhat meg új „házi kedvencéről". Ebben a csomagban egy Xuanhanosaurus figura rejlik.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Jurassic World - Dinó figura - Xuanhanosaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Dinó figura - Xuanhanosaurus

Jurassic World - Dinó figura - Xuanhanosaurus

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.