Jurassic World - Felderítő járgány

15 250 Ft
+305 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
79125
A Jurassic World világában mindig izgalmas kalandok várják a gyerekeket - lépten-nyomon csatázó dinók várják őket, ha a felderítő járgánnyal járják a dzsungelt.
A terepjáró elejét egy vaskos vadrács védi, mert ha a készletben található Atrociraptor ráugrik, a motorháztető összetörhet, így nem árt védeni. A járművet egy zsoldos figura vezetheti, és a mozgatható végtagokkal rendelkező dinóra egy nyomkövető felszerelést is rakhattok, még izgalmasabbá téve a játékot.
Ha letöltitek a Jurassic World Facts alkalmazást és beszkennelitek a rejtett kártyát okos eszközeitekkel (nem tartozék), végignézhetitek, ahogy életre kel a fenevad, vagy összehasonlíthatjátok a többi őshüllővel. Nem féltek? Akkor irány a Jurassic World világa.
A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Felderítő járgány" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Jurassic World - Felderítő járgány" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Felderítő járgány

Jurassic World - Felderítő járgány

15 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.