Jurassic World - Mega Destroyers - Stegosaurus

Jurassic World - Mega Destroyers - Stegosaurus
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
71721
A dínók korában élni elég izgalmas lehetett... sosem lehetett tudni, mi ólálkodik a bokorban. Ezek a nagyméretű, közel 30 cm-es, veszedelmes dinoszauruszok kiszabadulnak mindenhonnan. Van köztük ragadozó és növényevő is, de mindegyikük félelmetes fegyverzettel és fejlett harci készségekkel rendelkezik. A támadó funkciót aktiválva lerázzák magukról a béklyót, kiszabadulnak és már készek is a harcra. A mozgatható végtagok, a valósághű kinézet és díszítés még élethűbbé és átélhetőbbé teszi a játékot. A hatalmas dinók mindig készen állnak a kalandra! A színek és a díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Mega Destroyers - Stegosaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Mega Destroyers - Stegosaurus

Jurassic World - Mega Destroyers - Stegosaurus

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.