Jurassic World - Ocean Protector Mosasaurus figura - Extra nagy

Jurassic World - Ocean Protector Mosasaurus figura - Extra nagy
Ha a T-Rex volt a dínók királya, akkor a Mosasaurus lehetett a királynő. Ahogy pedig a királynők általában, ez a bestia is védi az övéit, akik történetesen az óceán mélyén élnek. Segítségével meg lehet menteni az óceánt, és órákra el lehet merülni a Jurassic World világában. A mérete hatalmas, több, mint 40 cm hosszú. Nem csak játékból segít megvédeni a vízkészletünket, ugyanis olyan, óceánhoz kapcsolódó újrahasznosított műanyagból készült, amelyet a vízi utak hulladékgyűjtő rendszerrel nem rendelkező körzeteiben gyűjtöttek össze. Valósághű kinézete és mozgatható testrészei életre keltik a kalandokat. Kolosszális termetével és mozgatható állkapcsával uralkodik a dinoszauruszok és a játék bármelyik jelenete felett. Remek ajándék a Jurassic World rajongóinak vagy az óceánbarátoknak.
A "Jurassic World - Ocean Protector Mosasaurus figura - Extra nagy" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
71714
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Jurassic World - Ocean Protector Mosasaurus figura - Extra nagy

Jurassic World - Ocean Protector Mosasaurus figura - Extra nagy

18 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.