Jurassic World - Slash and Battle - Harcoló dínó

Jurassic World - Slash and Battle - Harcoló dínó
A kolosszális Scorpius Rex játék változatát nem érdemes kihagyni. A Jurassic World világából érkező bestia dinamikus támadásokra képes, félelmetes üvöltést hallat és a farkával halálos csapásokat mér az ellenfelére. Ha ez nem lenne elég a győzelemhez, a fején és a farkán lévő félelmetes tüskéket is beveti. Az élethű testfelépítés, részletesen kidolgozott testrészek, a bőr és a színek mind fokozzák a játékélményt. Ezzel a figurával igazán könnyű elmerülni a Jurrasic World világában. Ideális ajándék Jurrasic World rajongóknak.
A játék elemmel működik (AG13 (LR44) - 3db). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Jurassic World - Slash and Battle - Harcoló dínó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
70083
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Jurassic World - Slash and Battle - Harcoló dínó

Jurassic World - Slash and Battle - Harcoló dínó

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.