Jurassic World - Super Colossal Carnosaurus Toro figura - extra nagy

A dínók korában sok durva dologgal lehetett találkozni. Például ezzel a fenevaddal. A hatalmas Carnotaurus Toro figurával a gyerekek és a rajongók részesévé válhatnak a Jurassic World kalandjainak. A szörnyet a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat ihlette. És nem is akárhogy! Ez a brutális lény a sorozatban szereplő vadorzóval megegyező, részletesen kidolgozott külsővel már az első pillanatban egyértelművé teszi, hogy jobban jár mindenki, ha menekül, legyen szó emberekről vagy állatokról. A fenevad mozgó állkapcsával, pengeéles fogaival akár 20 (külön kapható) minifigurát is képes lenyelni. Még szerencse, hogy a hasán lévő ajtón át kiszabadíthatók a játék végén. Az óriás Carnotaurus megérkezett. Ha nem vagy T-Rex, jobb ha menekülsz! A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Super Colossal Carnosaurus Toro figura - extra nagy" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
71716
34 490 Ft
A "Jurassic World - Super Colossal Carnosaurus Toro figura - extra nagy" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Jurassic World - Super Colossal Carnosaurus Toro figura - extra nagy

Jurassic World - Super Colossal Carnosaurus Toro figura - extra nagy

34 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.