Jurassic World - Támadó dinó figura fénnyel és hanggal - Idominus Rex

Jurassic World - Támadó dinó figura fénnyel és hanggal - Idominus Rex
22 990 Ft
+460 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
81064
​Amikor a Jurassic World világa a gyerekszobában elevenedik meg, akkor csak a kis dinoszauruszrajongók képzeletén múlik, hogy hogyan alakul a történet. Ez az Indominus Rex figura pedig garantáltan főszerepet kap majd a kalandokban: ha elszabadul, mindenki menekül, hiszen nincsen olyan dinoszaurusz, amellyel ez a csúcsragadozó ne venné fel a harcot.
A több, mint 50 cm hosszú és 20 cm magas bestia kidolgozása részletgazdag, külseje olyan, mintha csak a képernyőről lépett volna be a gyerekszobába, ráadásul vérfagyasztó hangeffekttel és fénnyel segíti a lurkókat, hogy valóban bele tudják magukat élni a Jurassic World világába. A dinófigura végtagjai mozgathatók, a farkát lenyomva prédakereső módba kapcsol, a farkát felemelve pedig azonnal támad és hatalmasat üvölt. Az, hogy ki lesz majd a következő ellenfele, csak a gyerekeken múlik.
A figura tökéletes ajándék a Jurassic World kicsi és nagy rajongóinak - hiszen nincs is nagyobb öröm egy őshüllő-rajongó számára, mint amikor egy igényesen kidolgozott bestia költözik be a szobájába.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Jurassic World - Támadó dinó figura fénnyel és hanggal - Idominus Rex" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Támadó dinó figura fénnyel és hanggal - Idominus Rex

Jurassic World - Támadó dinó figura fénnyel és hanggal - Idominus Rex

22 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.