Jurassic World - Támadó dinó figura - Zuniceratops

Jurassic World - Támadó dinó figura - Zuniceratops
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
79137
A Jurassic World: Világuralom film ihlette támadó dinó figurákkal az őshüllőrajongó gyerekek nemcsak a saját szemükkel láthatják a dinoszaurusz-összecsapásokat, hanem akár rendezhetnek is egyet. Minden dinó figurával különböző támadó mozdulatok hajthatók végre (pl. harapás, fejjel döngölés, szárnycsapkodás és sok más). A mozdulatot a dinó testén elrejtett benyomható részek indítják el (ennek helye dinoszauruszonként változhat).
A részletgazdag, élethű figurák végtagjai tagoltak, mozgathatók, így valóban menő pózokba állíthatják majd be őket a gyerekek. A Jurassic World Facts alkalmazást letöltve, és a figurán található rejtett kódot beszkennelve a gyerekek végignézhetik, ahogyan életre kelnek a fenevadak. Ebben a csomagban egy Zuniceratops figura rejlik.
Kezdődhet a küzdelem?
A "Jurassic World - Támadó dinó figura - Zuniceratops" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Támadó dinó figura - Zuniceratops

Jurassic World - Támadó dinó figura - Zuniceratops

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.