Jurassic World: Támadó dínó - Styracosaurus

Szeretnél saját szemeddel látni egy dinó összecsapást? Most akár rendezhetsz is egyet! Ebben a Jurassic World készletben igazán valóságos csaták várnak rád. A tökéletes moziélményt a Savage Strike élethű támadó mozdulatai adják. Köztük van a harapás, a fejjel döngölés, a szárny csapkodás, de sok egyéb is. A mozdulatot a dinó testén elrejtett benyomható részek indítják el (ennek helye dinoszaruszonként változhat). A részletgazdag, élethű figurák lábai és karjai tagoltak, mozgathatók, így valóban menő pózokat állíthatsz be.
Kezdődhet a küzdelem? Ez a csomag a félelmetes Styracosaurus-t tartalmazza. A csomagban találsz még egy gyűjthető Savage Strike kártyát is, rajta az őslény tulajdonságaival és legfontosabb harci eredményeivel.
Még több dinós élményre vágysz? Ha letöltöd a Jurassic World Facts alkalmazást és beszkenneled a kártyát, egyebek mellett végignézheted, ahogy életre kel a fenevad, részletesen megismerheted a támadási stílusát és összehasonlíthatod a többi őshüllővel. Nem félsz? Akkor irány a Jurrasic World világa?
A "Jurassic World: Támadó dínó - Styracosaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
76041
5 490 Ft
A "Jurassic World: Támadó dínó - Styracosaurus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World: Támadó dínó - Styracosaurus

Jurassic World: Támadó dínó - Styracosaurus

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.